دستگاه تولید کله قند پرسی، زمانیکه تولید قند کله سنتی (پخت سنتی) توسط اداره استاندارد متوقف شد برای تامین نیاز بازار در سال های 78 الی 83 طراحی شد. در حال حاضر، با توجه به مصرف قند شکسته در بازار این نوع پرسی، کمتر مورد استقابل قرار می گیرد، لیکن توضیحات در این مورد به شرح زیر عنوان می شود:
از ویژگی های این دستگاه موارد زیر می باشد:
1. این دستگاه فقط برای تولید کله قند طراحی شده است.
2. از قابلیت های دستگاه، به توان تولید تا ظرفیت 800 کیلو در ساعت می توان اشاره کرد
3. برای تولید قند شکسته، کله قند بایستی 20% ضایعات بدهد و نیاز به قندشکن دارد
لذا این سیستم مناسب برای تولید قند شکسته نمی باشد. روش بهتر قند ورقه ای با دستگاه هیدرولیک و شکستن آن است.
صنایع ماشین آلات نصرتی پیشرو در تولید و ساخت دستگاه تولید کله قند.