تهیه قند خشک
در تولید قند خشک، پس از اینکه شربت(حل شکر در آب) درپخت تحت خلاء غلیظ شد و بعد از طی مرحله کریستالیزاسیون داخل قالب قند و سفت شدن در سیستم های جدید بایستی پساب از قند کریستال شده، جدا شود و به اصطلاح به آن پساب کشی می گویند.( که این عمل توسط سانتزیفیوژ انجام می شود).
Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 396 bytes in /home/nosratimachinery/public_html/plugins/system/bdthemes_shortcodes/shortcodes/mailchimp/MCAPI.class.php on line 2902
Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 392 bytes in /home/nosratimachinery/public_html/plugins/system/bdthemes_shortcodes/shortcodes/mailchimp/MCAPI.class.php on line 2902
قند خشک(بریکس 100)