دستگاه تولید قند
روش کار به این صورت است که شکر در آب حل می شود و بعد از حل شدن شربت شکر به سیستم رنگبر منتقل می شود تا موارد زاید آن که باعث ایجاد رنگ، افزایش خاکستر و کدورت می شوند از شربت جدا شوند، سپس شربت رنگیری شده را وارد مخازن... (مخزن غلیظ شربت) وارد می کنند تا غلظت آن را تا 90 درصد افزایش دهند ـ این تغلیظ با حرارت و بخار کردن آب شربت شکر با وجود سیستم خلاء برای کاهش فشار مخزن انجام می شود، سپس شربت غلیظ (ماگما) به قالبی که قند بایستی به آن در بیاید ریخته می شود و قالبگیری می شود (اعم از کله، کلوخه، کتابی) بعد از طی مرحله کریستالیزاسیون داخل قالب قند و سفت شدن آن سیستم های جدید بایستی پساب از قند کریستال شده جدا شود و به اصطلاح به آن پساب کشی می گویند ( توسط سانتزیفیوژ)
Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 394 bytes in /home/nosratimachinery/public_html/plugins/system/bdthemes_shortcodes/shortcodes/mailchimp/MCAPI.class.php on line 2902
Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 394 bytes in /home/nosratimachinery/public_html/plugins/system/bdthemes_shortcodes/shortcodes/mailchimp/MCAPI.class.php on line 2902
ماشین آلات پخت بهداشتی